Over ons

Adres
Tjalling Koopmans College
Easter Omwei 7
9254 GM  Hurdegaryp 

Postbus 36026
1020 MA  Amsterdam

Tel: +31 511 471712
Bank: Triodos, 390125946 Schoolleiding
Suzan Polet begon haar loopbaan in het jeugd welzijnswerk en specialiseerde zich daarna in onderwijs en onderzoek. Eerst als manager voor opleidingsinstituut Freia/MCC van de Universiteit Groningen. Daarna als directeur van jongeren onderzoeksbureau Qrius. In augustus 2009 verliet ze Qrius om de eerste school voor Persoonlijk onderwijs te starten, in Zeeland. Dit is de populaire en succesvolle Isaac Beeckman Academie. De leiding over die school heeft Suzan inmiddels overgedragen, zodat ze zich nu geheel kan concentreren op het Tjalling Koopmans College in Hurdegaryp. Suzan is getrouwd en heeft 2 kinderen, Tycho (1998) en Milan (2000).

Bestuur
Misha van Denderen studeerde Filosofie (cum laude) en Economie aan de VU. Gaf werkcolleges filosofie aan de faculteit Economie aldaar. Ontwierp voor Freia/MCC simulaties voor gebruik in management trainingen. Startte een elektronische uitgeverij en werkte daarmee voor onder meer de BelastingdienstKluwerElsevierSDUKSU. Verkocht zijn activiteiten en zet nu zijn kennis en ervaring in om beter onderwijs te realiseren. Hij is verder voorzitter van de Stichting voor Persoonlijk Onderwijs. Misha is getrouwd en heeft 2 kinderen en 2 pleegkinderen. 

Emil Roelofs is directeur van IVIO Wereldschool, de school die in 1948 werd opgericht om Nederlandse kinderen in het buitenland onderwijs te geven. De school bewijst al jaren dat persoonlijk onderwijs mogelijk is. IVIO Wereldschoollevert de Isaac Beeckman Academie lesmethoden en zorgt voor ervaren leerkrachten. Leerlingen op de Isaac Beeckman Academie worden opgenomen in het internationale netwerk van De Wereldschool.

Hank van Dijk studeerde geschiedenis aan de Universiteit van Amsterdam. Hank is actief als interimmanager en adviseur en heeft daarvoor bij meerdere dienstverlenende bedrijven management functies vervuld. Onder andere als algemeen directeur van reclamebureau McCann Erickson. Hij is getrouwd en heeft 2 kinderen.


Stichting voor Persoonlijk Onderwijs
De stichting bevordert dat leerlingen ruimhartig persoonlijke aandacht krijgen van vakdocenten. Dat doet de stichting door scholen te helpen hun onderwijs slimmer en met minimale ´overhead´ te organiseren. De besparingen die dat oplevert, worden geïnvesteerd in kleinere klassen en meer lestijd. De SvPO steunt het Tjalling Koopmans College zowel financieel als organisatorisch. Verder helpt de stichting met goedkope ICT oplossingen en met de ontwikkeling van lesmethoden.